Cases en testimonials

Newtec Cy

Onze content marketeer Bart biedt in-house ondersteuning aan de marketingafdeling van Newtec Cy. Het bedrijf uit Sint-Niklaas is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van producten en technologieën voor satellietcommunicatie. Zijn taken zijn zeer divers: opzetten van e-mailcampagnes en marketing automation, lead generation, social media campagnes, beheer van de Showpad applicatie,… . Doordat hij aanwezig is op de werkvloer kan hij zich makkelijk aanpassen aan de noden van het bedrijf.

Lees meer

Capture

Het CAPTURE-platform is een samenwerking van professoren uit verschillende UGent-faculteiten met zowel Vlaamse als internationale private en publieke partners. Pinpoint bood ondersteuning bij de het uitstippelen van de communicatie: logo, huisstijlgids, website, blogs, look & feel,… . Door een uitgekiend communicatieplan werd een consistente communicatie naar alle stakeholders gegarandeerd.

Lees meer

Bastiaansen Decoratie

Begin 2017 stapte Pinpoint aan boord en varen we samen een nieuwe koers. Een grondige doorlichting van de onderneming op basis van een markt-, concurrentie- en behoefteanalyse ligt aan de basis van hun verdere communicatiestrategie. Er werd niet langer  nadruk gelegd op de producten zelf maar wel op de beleving. Samen met Pinpoint werden de lijnen uitgezet van een nieuw concept. Met resultaat!

Lees meer

Resatec

Naast het uitdragen van hun imago was het belangrijk dat er correct werd gecommuniceerd over de fusie met het Nederlandse EAS. Van meetings in Nederland tot het onderhouden van social media: Pinpoint voerde het uit met de nodige precisie.

Lees meer

WIM VERHUUR

Pinpoint werkte in overleg met deze klant een huisstijl en communicatiestrategie uit. Zo werden o.a. een gepersonaliseerde kalender en een nieuwe look & feel voor de catalogus uitgewerkt, met extra visibiliteit en beleving als resultaat.

Lees meer

TOERISME VLAANDEREN

Aan de hand van focusgroepen en diepte-interviews, peilde Pinpoint naar associaties met vakanties en criteria die mensen met een zorgnood hanteren bij het maken van een vakantiekeuze. Ook de drempels die men ervaart werden opgelijst en er werd grondig gezocht naar ‘de ideale vakantie’. Tijdens een heldere uiteenzetting lichtte Pinpoint de onderzoeksresultaten toe.

Lees meer

RAL

We verzorgden een correcte bedrijfsstrategie voor RAL zodat de commerciële doelstellingen een haalbare én uitdagende target worden. Steeds in overleg zorgden we ervoor dat het geheel klopte.

 

Lees meer

Decupere&Partners

Decupere&Partners is een accountancy bureau dat strategisch meedenkt met de klant. Deze waarde heeft Pinpoint dan ook gemeen. Samen hebben we de strategie en communicatie strategie voor de komende jaren uitgewerkt.

Lees meer

MEAT&MORE | Buurtslagers

‘Meat&More’, de nieuwe belichaming van de centrale zetel in Aalter, is een mooi project waar Pinpoint haar schouders heeft onder gezet door mee te denken en door het uitwerken van een communicatiestrategie.

Lees meer

FIK BY MULTIGAS

Deze gevestigde waarde op de Wiedauwkaai in Gent heeft passie voor warmte. Ze zochten een partner om hun nieuwe bedrijfstak, de verkoop van inbouwhaarden, in de markt te zetten.

Lees meer

DNS

DnS is een engineering bedrijf met een duidelijke missie en visie. Deze richting vertaalde Pinpoint in de uitnodiging en de bedrijfspresentatie voor het interne teambuilding-event.

Lees meer

RENDAC

Voor de buren- en familiedag bij Darling Ingredients (Rendac) werkten we alle communicatie uit in lijn met hun visie over Renewable Energy. De uitnodiging, landingspagina, Facebook actie, posters voor het productie proces en bedrijfsinformatie komen van onze hand.

Lees meer

geef een boost aan uw bedrijf
laat ons kennismaken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.