cases & testimonials 2017-11-22T13:24:42+00:00

Cases en testimonials

Capture - Pinpoint

Capture

Pinpoint ondersteunt de communicatie van het prestigieuze Capture. De Universiteit Gent lanceert samen met andere partners een hoogwaardig onderzoekscentrum naar het gebruik van grondstoffen.

Lees meer

Bastiaansen Decoratie

Begin 2017 stapte Pinpoint aan boord en varen we samen een nieuwe koers. Een grondige doorlichting van de onderneming op basis van een markt-, concurrentie- en behoefteanalyse ligt aan de basis van hun verdere communicatiestrategie.

Er wordt niet langer de nadruk gelegd op de producten zelf maar wel op de beleving. Samen met Pinpoint werden de lijnen uitgezet van een nieuw concept.

Lees meer

Resatec

Naast het uitdragen van hun imago was het belangrijk dat er correct werd gecommuniceerd over de fusie met het Nederlandse EAS. De integratie van de oplossingen staat centraal, niet langer het product. Van meetings in Nederland tot het onderhouden van social media: Pinpoint voert het uit met de nodige precisie.

Lees meer

WIM VERHUUR

Wim Verhuur is een klant met passie voor mensen en machines. We werkten een huisstijl en communicatiestrategie uit. Ook de gepersonaliseerde kalender 2017 en de uitstraling van de catalogus komen voort uit onze aangename samenwerking.

Lees meer

TOERISME VLAANDEREN

Aan de hand van focusgroepen en diepte-interviews, peilde Pinpoint naar associaties met vakanties en criteria die mensen met een zorgnood hanteren bij het maken van een vakantiekeuze. Ook de drempels die men ervaart werden opgelijst en er werd grondig gezocht naar ‘de ideale vakantie’. Tijdens een heldere uiteenzetting lichtte Pinpoint de onderzoeksresultaten toe. Op deze manier konden vraag en aanbod van vakantiezorgverblijven beter op elkaar worden afgestemd.

Lees meer

RAL

We verzorgden een correcte bedrijfsstrategie voor RAL zodat de commerciële doelstellingen een haalbare én uitdagende target worden. Steeds in overleg zorgden we ervoor dat het geheel klopte. Na deze aangename samenwerking werkten we ook samen aan de website om de conversies en leads naar een hoger niveau te stuwen.

Lees meer

Decupere&Partners

Decupere&Partners is een accountancy bureau dat strategisch meedenkt met de klant. Samen hebben we de strategie en communicatie strategie voor de komende jaren uitgewerkt.

Lees meer

MEAT&MORE | Buurtslagers

‘Meat&More’, de nieuwe belichaming van de centrale zetel in Aalter, is een mooi project waar Pinpoint haar schouders heeft onder gezet.

Lees meer

FIK BY MULTIGAS

Deze gevestigde waarde op de Wiedauwkaai in Gent heeft passie voor warmte. Ze zochten een partner om hun nieuwe bedrijfstak, de verkoop van inbouwhaarden, in de markt te zetten.

Lees meer

DNS

DnS is een engineering bedrijf met een duidelijke missie en visie. Deze richting vertaalde Pinpoint in de uitnodiging en de bedrijfspresentatie voor het interne teambuilding-event.

Lees meer

RENDAC

Voor de buren- en familiedag bij Darling Ingredients (Rendac) werkten we alle communicatie uit in lijn met hun visie over Renewable Energy. De uitnodiging, landingspagina, Facebook actie, posters voor het productie proces en bedrijfsinformatie komen van onze hand.

Lees meer

geef een boost aan uw bedrijf
laat ons kennismaken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.