Pinpoint_strategie

BEDRIJFSSTRATEGIE

Jouw business kent uitdagingen. Elke uitdaging is voor ons een gelegenheid om jouw bedrijf te verbeteren.

Wij halen ons vergrootglas boven.

Bij een correcte analyse horen 3 stappen:

Eerst leren we jullie goed kennen met een kop koffie. Dan volgt de organisatie. Waar willen de mensen naar toe, waar wil het bedrijf heen? Welke koers willen jullie varen?

Ten tweede onderzoeken we de positie van de onderneming in de markt. Wat zijn haar gekende sterktes en zwaktes? Waar liggen de opportuniteiten? Waaraan mag de sector zich verwachten? Denk bijvoorbeeld aan digitalisering.

Tenslotte leggen we nadruk op de doelgroep. Hoe bereiken jullie momenteel klanten of prospecten? En welke resultaten haal je hier uit? Samen gaan we op zoek naar een optimale strategie.

Een concreet doel en een praktijkgericht plan bieden jou de beste basis voor een winstgevende toekomst. Het levert een boost op omdat je de finishlijn in zicht krijgt. Of toch een checkpoint, we schuiven onze eindmeet altijd een stukje verder.

Eens je weet waar je staat en waar je naartoe wil, stippel je een route uit met een geoptimaliseerd communicatieplan. Ook daarvoor kies je Pinpoint.

quote

“De samenwerking tussen Decupere&Partners en Hermine Verschueren van Pinpoint verloopt zeer vlot. Adhv workshops opgezet en geleid door Hermine, hebben we onze missie, visie en strategie voor de komende jaren uitgewerkt.

Onze strategie heeft ze vertaald in een doelgerichte communicatie strategie die ze nu implementeert. Haar inzicht en gedrevenheid waarmee ze een project aanpakt levert uitstekende resultaten.”

Rik Decupere
Partner, Decupere&Partners

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

EEN VRAAG OVER STRATEGIE?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69