Communicatie

COMMUNICATIE EN DIGITALE STRATEGIE

Het is onmogelijk alle nieuwe communicatiemiddelen op te volgen. Jij laat ons het kaf van het koren scheiden en een perfect haalbaar communicatiestrategie opstellen. Online en offline. Hierbij vertrekken we van de bedrijfsstrategie. Zodat alles wat jij de wereld instuurt, volledig past bij wie je bent en waar je voor staat.

Fluisteren en roepen. Het zijn twee manieren om te communiceren. Niet alleen de manier waarop je een boodschap verkondigt is essentieel, ook de juiste woorden en het kanaal kiezen is belangrijk.

Het opstellen van een strategie is intensief maar loont de moeite. Net daarom stelt Pinpoint steeds een perfect haalbare communicatiestrategie op. Zo heeft u een transparante kijk op het budget en een objectieve kijk op de resultaten. Bij een online en offline strategie vertrekken we de bedrijfsstrategie. Zodoende dat alles wat jij de wereld instuurt, volledig past bij wie je bent en waar je voor staat.

Dit resulteert in een eenduidige boodschap waarin de meerwaarde van je bedrijf schittert. Met een praktisch plan bereik je klanten en prospecten op een succesvolle manier.

Is copy niet helemaal jouw dada en focus je liever op jouw business zelf? Met een gerust hart laat je de uitwerking ook aan ons over. Jouw website, brochures en sociale netwerken ondersteunen de boodschap die je verkondigt en verspreiden je merkidentiteit in de wereld.

quote

“We hadden Hermine de opdracht en het vertrouwen gegeven om de communicatie en content uit te werken voor onze Opendeurdag voor overheden, buren en familie met als thema “Duurzaamheid in Actie”. Bedoeling was om onze verschillende bedrijven in de kijker te zetten en bezoekers bij te leren hoe wij uiteindelijk vele hernieuwbare grondstoffen in de markt afzetten, onze processen controleren en omgaan met het milieu. Niet simpel voor een bedrijf dat tot op heden roepnamen had als “vilbeluik” en “stinkkot”. Het resultaat was unaniem positief: een grote opkomst van lokale overheden, buren en familieleden die allen met heel wat extra kennis, inzicht en vertrouwen huiswaarts zijn gekeerd. Zij zijn nu onze grootste “ambassadeurs” geworden. Wij danken Hermine voor haar creativiteit, gedrevenheid en perfecte uitwerking. Een heel aangename samenwerking!”

Jeroen Colpaert
Managing Director ERS Belux

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

EEN VRAAG OVER COMMUNICATIE EN DIGITALE STRATEGIE?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69