CONTENT MARKETING

Er zijn oneindig veel kanalen om je klant te bereiken. Brochure, sms, mail, posters, Facebook, Twitter, Linkedin, noem maar op. Kies voor kwaliteit boven kwantiteit.

Een cadeautje krijgen is leuk. De verpakking zorgt voor de originaliteit en het verrassingseffect. Communiceren zonder echte inhoud is not done.

Bij Pinpoint halen we voldoening uit het optimaliseren van digitale communicatie en marketing. Oplossingen en antwoorden bieden aan jouw doelgroep zorgen voor het gewenste resultaat: leads.

Wij bouwen jouw voetbalclub uit tot een stabiele eersteklasser die meestrijdt om de prijzen. Een club met een transparante kijk op zijn budget en een oog voor de toekomst. Enkel zo groeit je aantal supporters!

Op basis van jouw strategie kiezen we samen media en stijl. Wij vertalen jouw gedachten naar aantrekkelijke content voor jouw klanten en prospecten. Wervelende websites, boeiende blogberichten, nauwgezette nieuwsbrieven, fantastische folders of beeldige brochures. Het klinkt overdreven maar wacht tot je het eindresultaat ziet!

En wie zegt dat sociale media geen gunstige factor heeft op de conversies? Wij bewijzen je graag het tegendeel. Een gebruiker legt vaak een hele weg af voor hij een conversie succesvol afrond. Met onze sociale media strategie trekken we hem of haar zeker over de streep.

Een eenmalige webtekst, een wekelijkse nieuwsbrief of een dagelijkse update, wij nemen je communicatie graag op ons. Jouw klant krijgt relevante aansprekende content en jij bereikt de vooropgestelde doelstellingen van je communicatieplan.

Tijd om een online kampioen te worden.

quote

“Bij Pinpoint kan je zeker zijn van je commerciële doelstellingen. Niet alleen beschikt Hermine over een lading commercieel talent maar haar directe aanpak en bedrijfsstrategisch inzicht zorgen voor een match die ervoor zorgt dat het geheel klopt. Steeds in overleg zorgt ze voor een uitwerking op maat van uw bedrijf. Ondertussen werken we samen aan onze website, denken we na over het organiseren van een open dag en krikken we het commercieel luik op naar een hoger niveau, stap voor stap, steeds met volle enthousiasme en dynamisme.”

Alex Laureyns
zaakvoerder RAL

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

EEN VRAAG OVER CONTENTMARKETING?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69