Content marketing

CONTENTMARKETING

Er zijn oneindig veel kanalen om je klant te bereiken. Brochure, sms, mail, posters, Facebook, Twitter, Linkedin, noem maar op. Kies voor kwaliteit boven kwantiteit.

Waarom reken je op ons?

Op basis van jouw strategie kiezen we samen media en stijl. Wij vertalen jouw gedachten naar aantrekkelijke content voor je klanten en prospecten. Wervelende websites, boeiende blogberichten, nauwgezette nieuwsbrieven, fantastische folders of beeldige brochures… We leveren enkel parels.

Een eenmalige webtekst, een wekelijkse nieuwsbrief of een dagelijkse update, wij nemen jouw communicatie graag op ons. Je klant krijgt relevante aansprekende content en jij bereikt de vooropgestelde doelstellingen van je communicatieplan.

Met een van onze voordelige formules besparen we jou de eerste moeilijke stap en geven we de aanzet om een online kampioen te worden.

quote

“Bij Pinpoint kan je zeker zijn van je commerciële doelstellingen. Niet alleen beschikt Hermine over een lading commercieel talent maar haar directe aanpak en bedrijfsstrategisch inzicht zorgen voor een match die ervoor zorgt dat het geheel klopt. Steeds in overleg zorgt ze voor een uitwerking op maat van uw bedrijf. Ondertussen werken we samen aan onze website, denken we na over het organiseren van een open dag en krikken we het commercieel luik op naar een hoger niveau, stap voor stap, steeds met volle enthousiasme en dynamisme.”

Alex Laureyns
zaakvoerder RAL

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

EEN VRAAG OVER CONTENTMARKETING?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69