Training

TRAINING

Onder het motto ‘geef een man geen vis maar een hengel’ maken wij van jou en je collega’s specialisten in ons vakgebied. Elke workshop is afgestemd op jouw business. Één aanpak bestaat niet, je geraakt verder met een praktijkgerichte vorming.

Een kopman in de Tour de France heeft zijn knechten nodig. Een uitdrukking waarvan de betekenis boven kijf staat. In jouw onderneming is het belangrijk je werknemers up-to-date te houden van de nieuwste technologieën en ideeën.

Pinpoint geeft al enkele jaren op maat gemaakte trainingen aan ondernemingen. Zo is jouw personeel helemaal mee op vlak van marketing, communicatie en sociale media.

Het grote voordeel van onze trainingen is dat we ze gewoon in jouw bedrijf komen geven. Geen verre verplaatsingen of kille presentatieruimtes. Verder praten we gewoon Nederlands. Ingewikkelde termen laten we thuis. Zo vertalen we elke presentatie op een gemakkelijke, efficiënte manier. Goochelen met moeilijke woorden is leuk, resultaten boeken is leuker!

Leer zelf de kneepjes van social media, het verschil tussen Twitter, Linkedin en Facebook. Ontdek welke posts aanspreken, welke timing je best hanteert en hoe je effectief de juiste mensen bereikt.

Of geef richting aan je bedrijf door kennis te verwerven rond strategie. We leren je werknemers de juiste tips en tricks om aan de slag te gaan met hun actieplan.

quote

“De workshop was hands-on en toegepast op de ‘werkwereld’ van de deelnemers.”

Angelique Verplancken
Eandis

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

EEN VRAAG OVER TRAINING?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69