OVER ONS

Pinpoint team

Wij zijn geen marketingbureau.

Marketingbureaus zijn logge plaatsen waar veel mensen voortdurend op een computer tokkelen om zoveel mogelijk klanten zo snel mogelijk blij te maken.

Zo zijn wij niet.

Jij vertrouwt ons je dierbare zaak toe. Dus verdien jij een persoonlijk hecht team op je opdracht dat er het maximum uithaalt. Vertel ons wat je bezighoudt. Vertrouw ons je uitdagingen toe. Toon ons je sterke kanten. Reken erop dat onze radartjes dan al draaien. Offline bespreken we de doelstellingen, online boeken we resultaten. Digitale marketing heeft voor ons geen geheimen.

Jij houdt de touwtjes in handen. Wij passen onze stijl, budget en team aan op basis van jouw behoeften. Samen passen we de juiste strategie toe voor uw klanten.

TEAM

Daarom kies je voor Pinpoint.

  1. Minimale inwerktijd. De vaardigheden van onze experten beantwoorden aan je specifieke noden.
  2. Een frisse, inspirerende, creatieve kijk op je uitdagingen.
  3. Onze experten hebben theoretische kennis en staan in voor praktische realisaties.
  4. We maken deel uit van je bedrijf en je team. We zijn betrokken en vinden samen oplossingen.
  5. We blijven zolang het nodig is, afgestemd op de opdracht. We zijn flexibel.
Hermine Verschueren
Hermine VerschuerenZaakvoerder bij Pinpoint én experte in communicatiestrategie
Hermine is de eeuwige optimiste, ze is verzot op marketing en communicatie. Ze ziet steeds de oplossing in al jouw problemen. Als teamleader schat ze perfect in welke opdracht matcht met welke expert. Hermine legt als oprichtster van Pinpoint het eerste contact met jouw bedrijf, maar blijft ook hierna elke maand alles mee opvolgen. Ze luistert, adviseert en creëert de meest passende strategie om jouw doelstellingen te halen. En als ze nog even tijd over heeft, presenteert ze dit alles graag voor je in een interessante keynote op networkevents.
Bart De Moor
Bart De MoorExpert in Content Marketing
Met een vlotte pen, een neus voor accurate content en de nodige skills om de ranking van een website te verbeteren, leeft Bart zich uit op verschillende projecten Door zijn ondersteuning rechtstreeks op de werkvloer, kan hij sneller inspelen op de behoeften van de klant. Hij denkt mee na over de gepaste manier van communiceren, steeds met de juiste doelgroep in het achterhoofd. Zijn ervaring in zowel het grafische als het strategische luik van communicatie maakt van hem een all-rounder.
Cathy Steelandt
Cathy SteelandtExperte in Emailmarketing
Cathy is de sympathie zelve en kan het met iedereen wel vinden. Haar passie ligt bij e-mailmarketing. Zij zorgt ervoor dat je sales gaat stijgen met haar e-mails. Ze helpt je met het maken van een doordachte e-mailstrategie. Cathy zorgt ervoor dat jouw e-mail uitgestuurd wordt naar de juiste doelgroep, zodat de boodschap van de e-mail steeds bij de overeenstemmende doelgroep behoort. Door haar ervaring op zowel technisch als grafisch vlak, kan ze een totaalproject bij jou afleveren.
Stephanie Verplanken
Stephanie VerplankenExperte in Social Media
Stephanie is onze positieve noot en ziet overal opportuniteiten. Na een babbel met haar, start ze met het opmaken van jouw digitaal plan. Onder het motto “Let’s get social!” neemt ze jouw social media kanalen onder de loep. Ze weet namelijk als geen ander wat je het best post, op welk kanaal en op welk tijdstip. Met de gsm klaar in de hand, weet ze steeds de beste beelden te nemen. Hier en daar nog wat aanpassen met een toffe app of wat grafisch design én ready to post! Heeft ze een dag verlof, dan vind je haar in de fitness of is ze aan het trainen voor de volgende loopwedstrijd, met de nodige instagram stories of selfies als gevolg. Geen resultaten zonder hard werk, I run the extra mile, ook voor jouw bedrijf!

MAAK KENNIS MET ONZE AANPAK

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69