OVER ONS

Pinpoint team

Wij zijn geen marketingbureau.

Marketingbureaus zijn logge plaatsen waar veel mensen voortdurend op een computer tokkelen om zoveel mogelijk klanten zo snel mogelijk blij te maken.

Zo zijn wij niet.

Jij vertrouwt ons je dierbare zaak toe. Dus verdien jij een persoonlijk hecht team op je opdracht dat er het maximum uithaalt. Vertel ons wat je bezighoudt. Vertrouw ons je uitdagingen toe. Toon ons je sterke kanten. Reken erop dat onze radartjes dan al draaien. Offline bespreken we de doelstellingen, online boeken we resultaten. Digitale marketing heeft voor ons geen geheimen.

Jij houdt de touwtjes in handen. Wij passen onze stijl, budget en team aan op basis van jouw behoeften. Samen passen we de juiste strategie toe voor uw klanten.

Dus, op een rijtje, waarom moet jij voor het team van Pinpoint kiezen?

  1. Je verlangt iets unieks, creatiefs, innovatiefs. Dat krijg je. Zever in zakjes en bandwerk verkopen wij niet.
  2. Praten is een lachertje, communiceren is kunst. Bereik je doelgroep op een passende manier. Communicatie is de sleutel tot succes.
  3. Onze aanpak. De juiste personen op de juiste plaats. Of je nu een strateeg, schrijver of designer nodig hebt, je krijgt een professional die bij jou past.
  4. Wij werken de kleinste en grootste ideeën in grote lijnen of tot in de kleinste puntjes uit. Zo bent u content over uw content.
  5. Dat extraatje. Als jij tevreden bent, zijn we nog niet klaar. We gaan door tot je gelukkig bent.

TEAM

Hermine Verschueren
Hermine VerschuerenOprichtster en zaakvoerster
Hermine maakt in haar hoofd reeds een bedrijfsprofiel op. Zo kan ze snel beslissen welke partners ze op jouw opdracht zal plaatsen. Dankzij haar jarenlange ervaring bij Tupperware, Retail insights en De Lijn kent ze een enorm netwerk. Telkens opnieuw de juiste personen vinden voor de job? Dat is gewoon talent.
Bart De Moor
Bart De MoorSenior Content Marketer
Bart laat graag zijn creativiteit botvieren op projecten. Hij denkt mee na over de gepaste manier van communiceren, steeds met de juiste doelgroep in het achterhoofd.
Zijn ervaring in zowel het grafische als het strategische luik van communicatie maakt van hem een all-rounder.

MAAK KENNIS MET ONZE AANPAK

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0473 23 23 69