TIJDELIJKE MARKETING, BLIJVENDE IMPACT

Onze ervaring met huidige klanten leert ons dat veel KMO’s worstelen met het efficiënt inzetten van digitale marketing. Laat geen kansen onbenut en grijp elke opportuniteit aan om uw conversies én omzet te verhogen.

Lees meer

BEDRIJFSSTRATEGIE

De missie en visie van jouw organisatie bepalen het imago naar de buitenwereld toe. Het vat de bestaansreden samen en toont hoe het zich richt op de toekomst. De juiste bedrijfsdoelstellingen uitstippelen zijn essentieel maar moeten afgetoetst worden aan de doelgroep. Hoe wil de doelgroep dat je je profileert? Waar liggen hun voorkeuren en behoeftes? Stippel jouw bedrijfsstrategie met zorg uit. Lees meer.

Lees meer

COMMUNICATIE EN DIGITALE STRATEGIE

Hoe communiceer je naar de klanten? Zegt u ‘U’ of ‘je’? Online marketing neemt voor veel bedrijven een steeds grotere rol in dan offline marketing. Zie je door het bos de bomen niet meer? Pinpoint zal jouw souffleur zijn op het toneel. Wij weten hoe we jouw doelgroep moeten triggeren; wat ze willen horen en wat jullie kunnen bieden. Dankzij SEO (zoekmachineoptimalisatie) en doelgerichte campagnes verhogen we samen jouw conversies en omzet. Lees meer.

Lees meer

CONTENT MARKETING

Met de juiste content verspreidt je jouw expertise aan je klanten. Je koopt toch ook geen auto van een wildvreemde? Vertrouwen, kennis en meerwaarde liggen aan de basis van klantenwerving. De klassieke marketing schreeuwt van de daken dat zijn product de nummer één is. Content marketing fluistert stilletjes de antwoorden in het oor. Lees meer.

Lees meer

TRAINING

Wij richten ons op het versterken en ontwikkelen van vaardigheden bij jouw werknemers of partners. Het geven van opleidingen aan werknemers is een echte motivator én bovendien breng je kennis inhouse. Onze op maat gemaakte trainingen zijn afgetoetst op jarenlange ervaring. Marketing en communicatie kennen voor ons geen geheimen, voor jou ook niet? Lees meer.

Lees meer